Zoeken

DANSHUIS DE INGANG

Samengevat

  • Leeftijd :
    • 55+ Gemengd
    • Jeugd Gemengd
    • Volwassenen Gemengd
  • Sportniveau : Recreatief

Danshuis De Ingang is een dansschool in Gent waar je kan kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod. Naast wekelijkse lessen bieden we workshops en danskampen aan en organiseren we verschillende dansevenementen. We beschikken over 6 ruime dansstudio's. Alle leerkrachten zijn top in hun vak en prima lesgevers. Het is gewoon een toffe dansschool!

Je vindt bij ons dansen solo dansen voor jongeren en volwassenen zoals Afrikaanse dans, Ballet, Bollywood, Coupé Décalé, Dancehall, Flamenco, Hedendaagse dans, Hip Hop, Indische dans, Jazzdance, Kathak, Latino Lady, Modern Jazz, Oriëntaalse dans, Ragga, Reggaeton en Salsaton. Ook kan je terecht bij ons voor dansen in koppel met de lessen Argentijnse tango, BallroomDisco Swing, Lindy Hop en West Coast Swing. Heb je meer behoeft aan body en mind lessen? Dan heb je de keuze uit Afro Workout, Dance Workout, Stretching, Total Body Workout, Pilates, Yoga of Zumba;
Ook voor kinderen is er een ruim aanbod: Breakdance, Ballet, Creatieve dans, Dans en Ritme, Groovy Dance Mix, Hedendaagse dans en Jazzdance.

Maand van de sportclub

UiTPAS

Met een UiTPAS kan je bij ons punten sparen door deel te nemen aan onze activiteiten. Als je voldoende punten gespaard hebt, kan je ze omruilen voor verschillende interessante voordelen, zoals een korting, een gratis ticket, een cadeau,… Woon je in Gent, Merelbeke of Destelbergen en heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming, dan is de UiTPAS extra voordelig. Je UiTPAS is dan een spaarkaart én een kortingskaart waarmee je 80% korting krijgt op het inschrijvingsgeld van onze club.
 

Contactgegevens

Sportlocaties

Sportaanbod

Gelijkaardige clubs