KUS uw digitale Stad

Beluister deze pagina met proReader

Logo KUS

Het e-loket van de Stad Gent kreeg in het najaar 2011 een ingrijpende facelift. Meer dan 150 producten zijn te vinden op het e-loket. Deze facelift is een eerste stap naar een gebruiksvriendelijk e-loket. Maar er is nog heel wat werk aan de winkel.

Met de wedstrijd “KUS uw digitale stad” wensten we gebruikers van het e-loket te stimuleren om opmerkingen en suggesties door te geven. KUS staat voor Klantgericht, Uniek en Simpel. In de periode van 20 januari tot 15 maart 2012 mochten we meer dan 100 waardevolle tips ontvangen. Onze dank aan alle deelnemers. Enkel door een goede kijk op de wensen van u, als klant, kunnen we onze digitale dienstverlening echt klantvriendelijker maken.

Niet enkel de tip van de winnaar, maar ook alle andere tips worden meegenomen bij de opmaak van een actieplan om het e-loket verder te verbeteren. We verspreiden binnenkort ook meer informatie over de aard en inhoud van de ingestuurde tips!

De winnaar wordt via loting bepaald en persoonlijk verwittigd. Op 30 maart ontvangt de winnaar de iPad uit de handen van Resul Tapmaz. 

Hoewel de wedstrijd nu is afgelopen, kan u blijvend suggesties en opmerkingen aan ons doorgeven via het algemeen contactformulier van de Stad Gent. Klik hier voor dit formulier.

Terug naar de bovenkant
Print deze pagina
#
Stad Gent, Botermarkt 1, 9000 Gent, tel. +32 (0)9 210 10 10, fax +32 (0)9 210 10 20, e-mail gentinfo@gent.be