Pretkamjonet

Beluister deze pagina met proReader

De Pretkamjonet rijdt in de vakantie naar verschillende pleintjes in het Gentse en zit boordevol speelmateriaal.
foto Pretkamjonet

Wat?
De Pretkamjonet is de gemotoriseerde speelpleinwerking van de Jeugddienst. De Pretkamjonet gaat tijdens de vakantie langs op pleintjes in wijken waar geen speelpleinwerking of vakantieaanbod is.

Ze trekt van buurt tot buurt en zit boordevol leuk sport- en spelmateriaal: een springkasteel, go-carts, reuzespelen, circusmateriaal, tollen, speeltunnels, verkleedkledij, steps, stelten, evenwichtsballen, parachutes, skateboards, een waterglijbaan...Te veel om op te noemen dus.

Wanneer?
Tijdens de paasvakantie en de zomervakantie rijdt de pretkamjonet naar verschillende pleinen in het Gentse . De Pretkamjonet rijdt uit tijdens de weekdagen en dit telkens van 14 tot 17 uur.   De Pretkamjonet rijdt ook uit bij regenweer en beschikt over een tent zodat er zelfs bij regen verder kan gespeeld worden.

Voor wie?
Voor alle kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar. De kinderen hoeven niet uit de buurt te komen; iedereen is welkom!.

Waar?
Van zodra het programma gekend is, kan u het raadplegen via ‘Aanverwante info’

Kostprijs?
Gratis – er wordt eveneens water en een vieruurtje voorzien dus de kinderen hoeven zelf niks mee te brengen.

Inschrijven?
Vooraf inschrijven is niet nodig. Inschrijvingen gebeuren ter plaatse.

Opgelet
De Pretkamjonet is specifiek bedoeld om de blinde vlekken in het Gentse vrijetijdsaanbod te vullen, en rijdt dus niet uit naar privéfeesten. Buiten de vakantieperiodes rijdt de Pretkamjonet wel uit naar een beperkt aantal initiatieven. Hiervoor komen enkel evenementen in aanmerking waarbij de Stad Gent een organiserende partner is en waarbij de aanwezigheid van de Pretkamjonet relevant wordt geacht door de Jeugddienst.

Vindt u dat de Pretkamjonet in de vakantieperiodes uw wijk moet aandoen omdat er te weinig vakantieaanbod is, dan kunt u altijd contact opnemen met de Jeugddienst.

Terug naar de bovenkant

Informatie:


Jeugddienst Gent
Kammerstraat 10
9000 Gent
Tel.: 09 269 81 10
Fax: 09 225 00 58
E-mail: jeugddienst@gent.be
Openingsuren:

Maandag, woensdag en vrijdag van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur, dinsdag van 13.30 tot 17 uur. Op donderdag is de Jeugddienst gesloten.
Diensthoofd: mevrouw Kathleen Snoeck, directeur.
Terug naar de bovenkant
Print deze pagina
#
Stad Gent, Botermarkt 1, 9000 Gent, tel. +32 (0)9 210 10 10, fax +32 (0)9 210 10 20, e-mail gentinfo@gent.be